Der er konstitueret ny bestyrelse i vuggestuen og børnehaven og vi ser frem til, at samarbejde med jer. Bestyrelsen består nu af:

Formand: Malene Rudiger Sørensen

Næstformand: Trine Høgh Mæng

Best repræsentanter: Jette Bak Futtrup, Rene Dam Pedersen og

Sabina Husum

Suppleanter er: Morten Tang og Simone Norup Husum

Medarbejderrepræsentanter er: Hanne Høgedal og Anette Bundgaard

Tak til den afgåede bestyrelse for jeres engagement det har været overvældende.

Cirkus kommer til byen d. 30 maj klokken 15.00-16.30 Vi kan love mange gode og modige artister som kan trylle, gå på line, osv. Glæd jer til en fantastisk oplevelse.

D.25 maj træder persondataloven i kraft. Dette bevirker, at person følsomme oplysninger skal opbevares i aflåste skabe, og at I, som forældre, skal give tilladelse til, at vi bl.a. opbevarer observationer/beskrivelser m.m på jeres børn. Disse beskrivelser er bl.a. beskrivelser, som vi altid laver og gør brug af når vi har samtaler med jer.

Det er heller ikke længere muligt, at I kan optage eksempelvis cirkusforestillingen, da der her vil være artister med som ikke har givet samtykke til at blive optaget.

I vil få udleveret nogle ark som vi beder jer skrive under på. Arkene vil hænge på jeres barns garderobe. Er I I tvivl om hvad I giver tilladelse til, må I meget gerne rette henvendelse til os, og vi vil svare på spørgsmålene.

Der har været stor opbakning fra jer forældre til at flytte sand. ”Sandgruppen” med Harry i spidsen er enige om, at vente med at flytte sand til det ikke længere er så varmt - for øvrigt en rigtig god ide! På forhånd tak.

Også en tak til alle jer kvinder som har malet køkkenet. Det er blevet utrolig flot og vi nyder at se på det flotte loft og de fine vægge hver dag.

I vuggestuen begyndte Karla Kathrine Rasmussen d.1 maj og

 Rose Husum begyndte i børnehaven d. 15 maj og  d. 1. juni begynder Elisabeth i børnehaven. velkommen til jer og jeres forældre.

Vi vil sende de bedste hilsener og hjertelig tillykke til:

 Carolina Henriksen som blev 5 år d. 3 maj

Sophie Sørensen som blev 1 år d. 13 maj

William Bodilsen som blev 2 år d. 17 maj

Andrea Damsgård som blev 5 år d 23 maj

Maja Stege som blev 5 år d. 24 maj og

 Louie Futtrup som blev 1 år d. 24 maj

 

Trine har sidste dag d. 11 juni og Julie vender tilbage fra barsel d, 12 juni