Info fra Bestyrelsen om årlig indsamling til Gavekassen

En gavekasse gør det lettere

Efter ønske fra forældre, har der været en lang tradition for at der blandt forældrene laves indsamlinger for at give en lille gave fra børn og forældre til det fast tilknyttet personale, når de stopper. Bortset fra et par pædagoger som gik på efterløn sidste år, så gælder det typisk vores vores fantastiske pædagogmedhjælpere, barselsvikarer, studerende osv. Der har normalt været brug for et par afskedsgaver eller flere af om året.

En 50’er om året per barn

For at lette arbejdet så er der oprettet en fælles gavekasse til afskedsgaver fra børn og forældre til personalet. Dermed undgår vi indsamlinger flere gange om året og koordinering af, hvilke børn, som har haft hvilke medhjælpere. Vi vil bede om 50 kr. en gang om året per barn. Beløbet indsamles årligt i starten af efteråret. Det er valgfrit at bidrage, men vi håber på, at der vil være en god opbakning. Med en gavekasse sikrer vi også, at alle får gaver for det samme beløb.

MobilePay eller ”rigtige penge”

Hvis I vil være med kan I lægge 50 kroner i indsamlingskassen eller  indbetale 50 kroner med MobilePay til Lise Bonne Guldberg (formand) på 25 66 00 02 med besked ”Gavekasse”. Gavekassen hænges op i mellemgangen mellem vuggestuen og børnehaven fra i morgen.

Betalinger modtages gerne senest 23. oktober.

Maj-britt Johnsen, der er mor til Nicoline i børnehaven, har lovet at hjælpe med at købe gaver, når der er brug for det. Tak til Maj-britt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Glyngøre Vuggestue og Børnehave