Børnehave og Vuggestue Nyt

September/Oktober/November 2018

Håber I alle har haft en dejlig sommerferie og nydt det dejlige vejr. Næsten alle medarbejdere har afholdt 4 ugers ferie, og vi har været rigtig glade for de gode vikarer, vi har haft ansat. Vi er pt. ved at planlægge efterårsferien og vil gerne have tilbagemeldinger senest d. 3 september på, om jeres børn holder ferie i uge 42, så vi kan planlægge ugen. 

Nye børn

 Hen over sommerferien har vi modtaget nye børn i institutionen, så velkommen til Liva og familie som er begyndt i vuggestue og velkommen til Regitze, Elisabeth, William og Christian, som er begyndt i børnehaven. 

Personale

Sofie er stoppet i vuggestuen og skal starte på studie i Århus til september, Kåre stoppede 1. juli og er flyttet til Lolland, hvor han skal studere og spille håndbold - god vind til dem fremover.

Johanne er begyndt i vuggestuen på 20 timer om ugen, hvor hun arbejder tirsdag, onsdag og torsdag, og I vil også se hende i børnehaven som vikar mandage og fredage.

Vi vil i personalegruppen påbegynde et uddannelsesforløb i efteråret, hvor vi bla. skal have en pædagogisk dag d. 8. september. 

Vi vil skulle optage hinanden på mobil/Ipads og bruge optagelserne i forløbet. Disse optagelser er udelukkende til internt brug og handler om, hvordan vi som voksne interagere med børnene. Udover den pædagogiske dag d. 8. september skal vi undervises i oktober og november. Har I lyst til at vide mere om en af vores fremtidige pædagogiske strategier, kan I læse om det på  ICDP.

Fødselsdage

• 

8 sept Julie Poulsen 4 år

• 

15 september William Knudsen 3 år

• 

3 okt Anna Mortensen 2 år

• 

21 okt Mathilde Tang 5 år

• 

3 november Noah Sørensen 4 år

• 

22 nov. Oskar Højriis 2 år

• 

28 november Mads Lund 6 år

• 

6 dec Julius Høgh Mæng  5 år

Arrangementer

 Vi har beslutte at holde en arbejds- og hyggedag under en mørklægningsdag i Oktober. Nærmere information følger. 

 Børnegrupper

Ulla og Mariann er tilknyttet Rævene, og 

Winnie, Malene og Julie er tilknyttet Myrer og Krabber .

Nyheder

Vi var så heldige, at vi fik 50.000 kroner fra SKOV til en bålhytte. En stor tak til alle jer forældre, som har indstillet institutionen til prisen. Også en stor tak til Lise Guldberg, som ligeledes indstillede os. Vi har set på to forskellige modeller og forventer at træffe beslutning om placering snarrest. Vi ved allerede nu, at vi gerne vil have lagt fliser inden i bålhytten og håber også her på jeres hjælp, når vi når dertil. 

Som I nok alle ved, har vi i flere år arbejdet på at få vores institution flyttet tilbage til Skovhuset på Lyngdalen 1. Skive kommune har sat Skovhuset i udbud igen, og bestyrelsen har besluttet at stille nogle afklarende spørgsmål ang. udbuddet. Vi afventer svar fra Skive kommune og vil herefter tage stilling til institutionens fremtidige omgivelser. Vi vil fra bestyrelsens side af melde en afklaring ud snarest mulig.

Sildefestivalen havde en hård start fredag med kæmpe storm men heldigvis med et stabilt telt, som stod stærkt. Sildefestivalden er hvert år en stor begivenhed i Glyngøre, en begivenhed og en tradition, som vi i Glyngøre Børnehave og Vuggestue skal præge med alt godt til og fra vores kære små. Det er derfor endnu engang fantastisk at se, hvor lidt der skal til for at skabe stor glæde for vores egne og for andres børn. Der skal derfor lyde tusind tak til de frivillige for at arrangerer BørneSildeFestival og til alle de børn og voksne, som kom og legede med. Der blev fra et par gæve unge mødre smurt de første cykelkæder til et CykelSponsorLøb, som vi vist kun kan sige var en succes. Det var fantastisk at se 29 børn, store som små, cykle i rutefart frem og tilbage foran museet. Glyngøre Børnehave og Vuggestue modtog i denne forbindelse 15.455 kroner. Det vil på næste bestyrelsesmøde blive besluttet, hvad pengene skal gå til. Gode forslag modtages gerne. Stor tak til jer alle!

Tak!

Der skal også lyde en stor tak til alle de forældre i Børnehaven og Vuggestuen, som frivilligt byder ind med enten malerarbejde, oprydning, en kæk kommentar og søgning af fonds-, legat og sponsorat midler til institutionen. Det er ikke kun arbejdsgrupper, men også en mulighed for at socialisere med de øvrige forældre på tværs af årgange, og der bliver ikke sparet på kagen. Som I kan se er der hængt en sponsortavle op i vindfanget. Det er meningen, at der vil komme flere sponsorer op, så hvis I kender en eller selv har lyst til at blive sponsor så kontakt Maj-Britt Johnsen eller Inge-Kirstine Klitgaard Svenningensen. 

Vigtig

I øjeblikket står Glyngøre Børnehave og Vuggestue f.eks. og mangler en, som er vaks til IT. Hvis du er interesseret kan man kontakte Malene Rüdiger Sørensen eller Anette Bundgaard.

---