Kære børn og forældre

Tak for den gode opbakning fra børn og forældre med at få sagt godt farvel til Lisbeth i fredags og tak til hende for de mange år i Glyngøre.

Ansættelsen af vores nye leder er faldet på plads. Fra bestyrelsens side har vi derfor den fornøjelse at kunne præsentere Kenneth Agerbo Henriksen. Kenneth starter som ny leder i Glyngøre Vuggestue og Børnehave den 1. maj 2017.

Kenneth har 18 års erfaring som pædagog, de første år med unge og siden som pædagogisk leder i den integrerede institution Grønningen under Vinderup Børnehus.

Pædagogisk lægger han vægt på læringsmiljøer, hvor børns fantasi og udtryksformer kan udvikle sig. Han er naturmenneske, og er ikke bleg for at skille hverken en høne eller et rådyr ad sammen med børnene for at forklare sammenhængene. En anden ting han lægger vægt på er børneyoga og mindfullness. Endelig kan han godt lide at lade børnene udtrykke sig via farver og musik. Han foretrækker at arbejde i projektperioder med temaer. Som leder for personalet lægger han vægt på et godt arbejdsmiljø, er lyttende til medarbejderne, og prioriterer både forudsigelighed og faglig udvikling.

Kenneth er 47 år. Privat bor han i Holstebro sammen med Pernille. De har en dreng på 4 år foruden Pernilles datter på 18 år. Han maler, spiller tromme i et partyband og løber/træner et par gange om ugen.

Vi byder Kenneth velkommen

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Glyngøre Vuggestue og Børnehave