Info fra Bestyrelsen om årlig indsamling til Gavekassen

En gavekasse gør det lettere

Efter ønske fra forældre, har der været en lang tradition for at der blandt forældrene laves indsamlinger for at give en lille gave fra forældre til det fast tilknyttet personale, når de stopper. Det gælder blandt andet vores fantastiske pædagogmedhjælpere, studerende osv., som vi typisk har et par stykker eller flere af om året. Derfor har der været indsamlinger flere gange om året og koordineret efter, hvilke børn, som har haft hvilke medhjælpere mm.

En 50’er om året per barn

For at lette arbejdet, har vi i bestyrelsen besluttet at oprette en fælles gavekasse. Vi vil bede om 50 kr. en gang om året per barn. Beløbet indsamles omkring d. 1. september. Det er valgfrit at bidrage, men vi håber på, at der vil være en god opbakning. Med en gavekasse sikrer vi også, at alle får gaver for det samme beløb.

MobilePay eller ”rigtige penge”

Hvis I vil være med kan I lægge 50 kroner i indsamlingskassen nede i vuggestuen/børnehaven eller  indbetale 50 kroner med MobilePay til Trine Frøslev (næstformand) på 22 83 75 15 med besked ”Gavekasse”.

Betalinger modtages gerne senest 15. september.

Majbritt Johnsen, der er mor til Nicoline i vuggestuen og Johanne i børnehaven, har lovet at hjælpe med at købe gaver, når der er brug for det. Tak til Majbritt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Glyngøre Vuggestue og Børnehave